Events

NASHVILLE NIGHTS

Nashville Nights – en aften med nogle af de største sangskrivere i dansk og amerikansk countrymusik hos Den Grønne Verden på Søllestedgaard Gods fredag 21. Maj, Nashville Nights bringer store amerikanske og danske sangskrivere rundt i landet til intime og underholdende koncerter med sangskrivning i fokus.
Spiseriet, Den Grønne Verden serverer rigtig Amerikansk Barbecue Menu direkte fra vores store grills i køkkenhaven.
BBQ & Koncert DKK 395,-
Bestil: https://dinnerbooking.com/…/nashville-nights-hos-den…
Om Nashville Nights:
Nashville Nights er en koncertrække, der bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, og går ud på at invitere sangskrivere på scenen til at præsentere og fortælle om deres sange. Publikum får på den måde mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret uden indpakning og af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem.
Writers Round
Til Nashville Nights ’writers round’ er der tre sangskrivere på scenen ad gangen – to amerikanske og en dansk. De spiller 3-4 runder, hvor de i hver runde skiftes til at spille en af deres sange og fortælle historier. Efter en pause skiftes de tre ud med tre nye sangskrivere, som så spiller og fortæller i tre-fire omgange.
Stefan Mørk har i lange perioder dyrket sin musik i Nashville. Her har han gennem årene opbygget et stort netværk af musikere og sangskrivere, som har givet ham muligheden for at sætte Nashville Nights op herhjemme med deltagelse af store talenter fra USA. I efteråret 2019 testede jeg “writers round” formatet af i Danmark, sammen med to sangskriverkolleger fra Nashville (Blue Foley & Cheley Tackett). Vi spillede tre shows i henholdsvis Middelfart, på Stevns og i København. Alle med kæmpe fremmøde og helt fantastisk feedback. Publikum elskede det “stripped down” format, hvor sangskrivere selv fremfører deres sange og fortæller historierne bag, og det er sangskrivere fra Nashville bare rigtig gode til”, fortæller Stefan.
Udover at skabe en fed aften for publikum kan Nashville Nights-konceptet skabe en platform, der favner udveksling af ideer, liveoptrædener og promovering af countrymusikgenren i Danmark.
”Det lyder vildt, men hit-sangskrivere fra Nashville står faktisk i kø for at være med! De vil rigtig gerne til Danmark og Europa. Så publikum kan godt glæde sig til nogle intime koncerter med virkelig veloplagte og underholdende folk på scenen”.
De medvirkende sangskrivere:
Kayley Hill er blevet sammenlignet med både Dolly Parton, Jewel og Patty Griffin – og country-superstjernen Keith Urban har endda kaldt Kayley for “countryens Celine Dion”. Hill elsker at blande “old school country” med den moderne udgave af genren. Kayley deltog i 15. udgave af “The Voice” i USA, hvor hun deltog på “Team Blake” (Blake Shelton) og er nu i gang med at forberede sin næste udgivelse, bl.a. med materiale skrevet i Danmark under sidste års Nashville Nights tour.
Trick Savage, grammynomineret sangskriver og Nashville session guitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.
Blue Foley, en levende grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og
fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.
Laura Oakes er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt
UK tour. Vi glæder os til at byde Laura og hendes eminente sange og fortryllende stemme velkommen tilbage til Nashville Nights.
Stefan Mørk er pladeaktuel med sin EP “The Nashville Session #1” Stefan har 50 såkaldte cuts (udgivne sange) på cv’et. De seneste år har han brugt det meste af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få
pitched sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har også skrevet sange til danske Sing Sing Sing og Chasing Grace, samt islandske Anna Hansen, Laura Oakes og Kayley Hill

EVENTS KALENDER

20. maj: Visioner fra Vandkanter, teater 

21. maj: NASHVILLE NIGHTS, country musik og grillmad

5. juni: Grundlovsdag, politisk dag

13. juni: Haveselskabet, alt til haven

23. juni: Sankt Hans aften, bål i haven

3. juli: Vinhus lancering, Bodegas Baigorri, musik og vin

15. aug: Herregårdenes Dag, picnic i parken

18. sep: Foredragskoncert

18 – 24 okt: Efterårsferie

28. nov: $. Advent – vi starter julehyggen

24. dec: Social jul

31. dec: NYTÅRSAFTEN

Kulturkaravanen opfører “BÅLET”!
Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at Kulturkaravanen gør holdt hos Den Grønne Verden på Søllestedgård Gods.
Artister fra Karavanen vil opføre ild forestillingen “Bålet” kl 21.00
Fra kl. 19.00 vil der være små indslag fra artisterne forskellige steder hos Den Grønne Verden.
 
Her vil det være muligt at købe mad fra Spiseriet.
 
Det bliver spektakulært!
– både for børn og voksne!
 
Forestillingen er gratis!
 
De der ønsker at spise, skal bestille på https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2809/3
– så vi ved hvor meget mad vi skal lave:-)
    Scroll til toppen
    • BOOK NU

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.