Gårdbutik

 Gårdbutikkens åbningstider

 

FRISKERE FÅS DET IKKE

I vores gårdbutik har du mulighed for at få friske grøntsager med hjem, dyrket lige udenfor døren. Vi høster på daglig basis, og forsøger at have et bredt udvalg af grøntsager, urter og spiselige blomster.

Hjemmelavede produkter  – også fra andre lokale…

Vi laver forskellige hjemmelavede produkter, som sælges i Gårdbutikken, og udvalget skifter løbende. Måske har du lyst til at prøve gartnerens friske teblanding, vores syltede grønne tomater, grøn pesto eller syltede rødløg for blot at nævne nogle eksempler.

Udover vores egne produkter finder du også varer fra andre lokale producenter, som Pasta Principato, Krenkerup, Fra Fejø, Lammehave Økologi og Quinoa Group.

Grøntsager, urter og blomster

Vi stræber efter at have et bredt udvalg, fra de gængse og velkendte grøntsager, til de lidt sjældnere, som man ellers kun finder på restauranter. Vi vil gerne gøre det inspirerende at handle ind hos os.

I det skiftende sortiment har vi alt fra kartofler og løg, friske urter, gulerødder, sylte- og spiseagurker, et hav af forskellige kål, samt salater, artiskokker, tomater, squash, chili, græskar, spiselige blomster m.m.

Som sagt, så er der dog ingen garanti, da sortimentet skifter efter sæson.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.