Oplev den grønne verden

Er grøntsager egentlig særligt spændende?

Det synes vi faktisk, at de er. 
Sammen med urter, frugter og bær er de en grundstenene i vores kost, og de er vigtigere end nogensinde før. Derfor arbejder vi hele tiden for at lave sjove og lærerige oplevelser omkring vores have og vores produkter. 

Vi er ved at udvikle en formidlingshave, hvor man kan gå på opdagelse i Gert og Asgers lille verden, med over 250 forskellige arter af planter. Der er nemlig lagt rigtig mange tanker bag opbygningen af haven, og man vil igennem turen få inspiration, læring og idéer, som man kan tage med hjem til sin egen have, hvad end den er en potte i vinduet eller en baghave. 

I vores gårdbutik kan man smage og føle på de nyopgravede varer og få inspiration til, hvordan de kan bruges samt hvordan man bedst opbevarer dem. I vores spiseri laver vi mad på egne og lokale varer, så man kan opleve forskellen det giver, når man bruger gode og friske råvarer. Vi laver også løbende events med spændende kokke, der benytter sig af vores viden og råvarer til at producere ekstraordinære menuer.

 

Følg med i vores aktiviteter

Vi opdaterer løbende vores sociale medier med vores kommende arrangementer, nyheder og andet. Følg gerne med. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail.

Spiseri

I vores gårdbutik udvikler vi hele tiden retter og madvarer efter sæsonens grønt. Vi bruger så vidt muligt kun ting fra vores egen høst, og man oplever derfor sjældent ensartede retter – simpelthen fordi de skifter efter sæson, mængder og smag. Maden parres med lokale produkter såsom lokalt kød, øl, vin og andre afgrøder. 

Samarbejde

Vi samarbejder løbende omkring spændende projekter, som skaber mening. Vi ønsker hele tiden at blive udfordret på vores produkter og overbevisninger, og løbende støbe den overbevisning, som vi og vores partnere arbejder ud fra. Fremtidens visioner og vaner skabes på at udfordre det sædvanlige. Har du en idé? Så kontakt os endelig.

Events

Vi afholder løbende events til gavn for vores gæster. Alt fra langbordsmiddage, havevandringer, foredrag og pop-up restauranter. Intet er for småt eller stor for os, så længe det skaber mening og værdi for dem, der er med. Vil du vide mere?
Vi lægger løbende vores events på vores Facebook-side, så følg med her.

Udlejning af lokale

Vores smukke, nyrenoverede hestestald bliver jævnligt lejet ud til alt fra fødselsdage, konfirmationer, bryllupper til møder og erhvervsarrangementer. Det er kun fantasien der sætter grænser. Faciliteterne er komplette med køkken, toiletter, musikanlæg, service – selv vores kok kan medfølge! Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere.

Scroll til toppen
  • BOOK NU

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.