Fredag og lørdag aften
Hver måned går vores kokke en tur i køkkenhaven for at se hvilke grøntsager og urter, de skal lade sig inspirere af. Derfor byder vi hver måned på en ny tre-retters menu med udgangspunkt i de råvarer, som findes lige uden for døren. Det er også muligt at opgradere til en 4 eller 5-retters menu.
Vi sætter en ære i at bruge lokale og bæredygtige råvarer i vores retter, og vi gør os stor umage for, at vores anretninger er en oplevelse for alle dine sanser.
Torsdag aften
I højsæsonen åbner vi også op for torsdag aften, hvor vi sætter tempoet lidt ned og holder grillaftener, hvor der serveres hovedret fra grillen, og så er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe en dessert, hvis man ønsker det.
Torsdagsmenuen ændres fra uge til uge, så her skal man løbende holde sig opdateret eller lade sig overraske på dagen – I kan se menuen i billederne længere nede på siden.
Frokost a la carte
Fredag og lørdag serverer vi frokost a la carte.
Du kan nyde din frokost i restauranten mellem kl. 12 og 15.30. Køkkenet lukker kl. 14.30, og det er muligt at booke bord via linket herunder.
Som ved aftenmenuen sætter vi en ære i at bruge lokale og bæredygtige råvarer. På vores frokostkort finder du både vegetariske anretninger og anretninger med kød eller fisk.
Vi serverer fortsat “opgraderet” smørrebrød og klassisk æggekage. Desuden har vi i år tilføjet nogle lune retter samt lidt snacks, som vi håber vil falde i jeres smag.
Søndagsfrokosten
Vi kan godt lide at tænke på det som en oplevelse. En sanseoplevelse og en madoplevelse, som kræver tid og nærvær.
Vi serverer 8-9 forskellige retter – nogle er kolde og andre er varme. Du kan ikke finde en oversigt over, hvilke retter, vi serverer, for det skifter typisk fra uge til uge afhængig af mængden og kvaliteten af vores afgrøder. Lad det være en overraskelse (skulle du have særlige allergener eller ønsker du en ren vegetarisk menu, kan dette noteres, når du booker bord)
Pris på Søndagsfrokost
375,- pr. person
Allergener og specielle ønsker