Fredag og lørdag aften

Hver måned går vores kokke en tur i køkkenhaven for at se hvilke grøntsager og urter, de skal lade sig inspirere af. Derfor byder vi hver måned på en ny tre-retters menu med udgangspunkt i de råvarer, som findes lige uden for døren. Det er også muligt at opgradere til en 4 eller 5-retters menu.

Vi sætter en ære i at bruge lokale og bæredygtige råvarer i vores retter, og vi gør os stor umage for, at vores anretninger er en oplevelse for alle dine sanser. 

 Torsdag aften

Om torsdagen sætter vi tempoet lidt ned og serverer vores torsdagsmenu, som består af to retter, forret og hovedret, og når vejret er godt, tænder vi op i de store grille om torsdagen.

Grillaftenerne foregår primært i sommerhalvåret, hvor aftenerne strækker sig, og så tænder vi op i bålet når mørket falder på.

Torsdagsmenuen ændres fra uge til uge, så her skal man løbende holde sig opdateret eller lade sig overraske på dagen.  

Frokost a la carte

Torsdag, fredag og lørdag serverer vi frokost a la carte.

Du kan nyde din frokost i restauranten mellem kl. 12  og 15.30. Køkkenet lukker kl. 14.30.

Det er muligt at booke bord via Dinnerbookings app, og vi anbefaler, at du booker bord på forhånd. 

Som ved aftenmenuen sætter vi en ære i at bruge lokale og bæredygtige råvarer. På vores frokostkort finder du både vegetariske anretninger og anretninger med kød eller fisk.  

Vi serverer fortsat “opgraderet” smørrebrød og klassisk æggekage. Desuden har vi i år tilføjet nogle lune retter samt lidt snacks, som vi håber vil falde i jeres smag.

Søndagsfrokosten

Vi kan godt lide at tænke på det som en oplevelse. En sanseoplevelse og en madoplevelse, som kræver tid og nærvær. 

Vi serverer 8-9 forskellige retter – nogle er kolde og andre er varme. Du kan ikke finde en oversigt over, hvilke retter, vi serverer, for det skifter typisk fra uge til uge afhængig af mængden og kvaliteten af vores afgrøder. Lad det være en overraskelse (skulle du have særlige allergener eller ønsker du en ren vegetarisk menu, kan dette noteres, når du booker bord via Dinnerbooking).

Pris på Søndagsfrokost
      375,-  pr. person

Allergener og specielle ønsker

Der indgår som regel kød, fisk og/eller fjerkræ i vores forskellige anretninger til både frokost- og aftenserveringer. Hvis man er vegetar, veganer eller har specielle allergener, gør vi vores bedste for at imødekomme dette ved forespørgsel fra gæsten. 
Angiv gerne allergener eller ønsker om vegetar/veganer ved booking af bord, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for jer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.